Bangkok By Bike - tours to truly Thailand


Bangkok By Bike - tours to truly Thailand

Bangkok By Bike

Det kanske låter som en tokig idé, men faktum är att det går alldeles utmärkt att cykla i Bangkok - om du känner till vägarna!

Bangkok By Bike erbjuder resenärer en ovanlig och minnesvärd utflykt i en av världens mest intressanta städer. Vi färdas per cykel genom genuina thailändska områden och får se det dagliga livet i det thailändska samhället på riktigt nära håll. Under resan lotsas du av en svensktalande guide genom gränder, marknader och längs slingrande kanaler.

Bangkok By Bike

Trots besvärliga levnadsförhållanden blir turister i regel väl bemötta och vi får ofta breda leenden och glada tillrop längs vägen. Tillfälle ges till fotografering av både sevärdheter och människor.  Många oroar sig för trafiken, men vi cyklar längs smågator och betonglagda stigar, där nästan ingen biltrafik finns. Vi följer kanaler och färdas förbi marknader ut till områden av park- och djungelkaraktär.

Bangkok By Bike

I skuggan av palmträd och bananplantor blir fäden mot slutet en praktfull naturupplevelse. Som avslutning lastar vi i cyklarna i en long-tail-båt och åker tillbaka till utgångspunkten på de charmiga kanalerna. Därmed får vi även se Bangkok från vattnet, som betraktas som ett ”måste” av många turister.  Vi erbjuder ett flertal olika turer, både heldagar och halvdagar. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra turer, priser mm. Vi garanterar en minnesvärd upplevelse!

Bangkok By Bike

Website: www.bangkokbybike.com             
Mail: info@bangkokbybike.com            
Mobile: (+66)089-520 8947

Skribent: Arne Wilhelmson

Copyright © Bangkok By Bike Co; Ltd