Pattaya

Pattaya är ett en liten stad på Thailands östkust med tung industri och är inte minst ett mycket populärt turistmål. Även om staden är mest känd för sitt livliga och spännande nattliv finns det många andra anledningar att besöka Pattaya. Du hittar bland annat många spännande attraktioner som är lämpliga för familjen. Läs vidare för att veta mer!

Upplev och upptäck Pattaya

Det finns gott om skäl till att resa till Pattaya och utforska denna fantastiska plats och spektakulära skönhet. Med tanke på stadens charm och avslappnade atmosfär är det inte konstigt att det blivit ett så populärt turistmål.

Några av de främsta skälen till att besöka Pattaya är:

  • Asiens största galleria
  • Elefantbyn
  • Nattlivet
  • Maten

Topp 4 skäl till att besöka Pattaya

1. Asiens största köpcentrum – Central festival köpcentrum är ett av de största i Asien där du hittar allt du kan föreställa dig. På toppen av köpcentrumet har du en fantastisk utsikt över stranden och maten du kan äta där är fantastiskt god. Det finns ett stort biografkomplex och bowlinghall på översta våningen.

2. Elefantbyn – För alla djurälskare är det här en plats du inte får missa. Magnifika elefanter är skyddade i denna miljö och tillåts leva fritt utan några risker. Faktum är att du bidrar till att rädda elefanter när du betalar inträdesavgiften eftersom pengarna går till att hjälpa ännu fler.

3. Nattlivet – Få platser kan slå nattlivet som Pattaya erbjuder och det är en av de främsta anledningarna till att besöka staden. Den livliga atmosfären är en drömplats för alla festälskare och du har ett oändligt antal barer att prova på.

4. Maten – Med sina tusentals barer, matvagnar och många restauranger kan du inte gå miste om den utsökta maten. Faktum är att Thailändsk mat är så uppskattad att miljontals människor världen över ser fram emot att tillbringa tid i Pattaya.